Няма нищо по-красиво от комбинацията на алуминий със стъкло. Модели с максимално ниво на безопасност и разбира се, върха на естетиката.

Няма нищо по-красиво от комбинацията на алуминий със стъкло. Модели с максимално ниво на безопасност и разбира се, върха на естетиката.  Алуминиевият парапет със стъкло е с изчистена визия и е подходящ , както за стълбища, така и за тераси.

Тук моделите са няколко:

Стандартен модел с държачи Пълнежът представлява стъклен триплекс  4.4.1, който не позволява разпиляване на стъкълца при евентуално счупване. На практика стъклата тук наподобяват автомобилните челни стъкла, които при счупване остават цели.

Възможно е поставяне на хоризонтална струна над стъклото за по-добра визия. Серийно стъклото е прозрачно, но е възможна направа с кафяв, зелен, син цвят или мат, като допълнителна опция. Стандартната ръкохватка е алуминиева с диаметър 50 мм , като те могат да бъдат с кръгли, квадратни или комбинирани профили. 

Цяло стъкло до ръкохватката Модерно решение с изчистена и семпла визия, която се превърна в един от най-предпочитаните и продавани модели. Системата имитира скъпите стъклени парапети, но е на много по-ниска цена. Придава стилен и изискан вид както на екстериора така и на интериора.

Изпълнява се от квадратни и правоъгълни алуминиеви профили и поради изчистените и прави форми е най-харесвания модел в този клас. Изключително здрав и с изтънчена визия се превръща в добро решение, както за екстериора така и за интериора. Подходящ е за тераси, покривни площадки и веранди. Стандартната ръкохватка е правоъгълна алуминиева с р-р 25х60 мм,  колонка с р-р 40х40 мм и стъклен триплекс  4.4.1.

Тук специалното е, че стъклата се поставят пред колонките , като се оставят малки разстояния между тях. С това се постига визуалната илюзия на по-скъпите изцяло стъклени системи. Серийно стъклото е прозрачно, но е възможна направа с кафяв, зелен, син цвят или мат, като допълнителна опция.

Държачи-тип лайсни Друг популярен модел придаващ елегантна визия. Стъклата прилягат върху две хоризонтално поставени лайсни. Серийно стъклото е прозрачно, но е възможна  направа с кафяв, зелен, син цвят или мат, като допълнителна опция.

Имате възможността да избирате сред различни модели и цветови гами , като алуминиевите парапети могат да бъдат с кръгли, квадратни или комбинирани профили.

Характеристики:

  • Значително устойчиви на удар и драскане
  • Възможна е допълнителна обработка с режещи инструменти
  • Покритие без воали и сълзи
  • Устойчивост на корозия и абразия
  • Не се задържат замърсявания
  • Структурата на алуминия остава видима
  • Дебелина на оксидния слой 5-20 μm

Дървесни палитри:

Ако имате въпроси или се интересувате от цени:

Направи запитване